عسل زنده چیست
عسل طبیعی ، به دلیل آنکه یک ماده فوق اشباع قندی می باشد لذا مانند انسان نسبت به سرما و گرما واکنش نشان میدهد که اصطلاحا عسل زنده ،می گویند .
عسل.زنده در گرما منبسط و رقیق می شود و در سرما شروع به جامد شدن و رسوب کردن می نماید که این حالت بلوری شدن عسل.را اشتباها شکرک می گویند .
این ویژگی درعسلهای تقلبی وجود ندارد ، زیرا برخی تولید کنندگان عسل.برای طولانی تر شدن عمرعسل. و يا شفاف شدن آن ، با دادن حرارت بالا و مستقیم به دیگ های مخصوص عسل.همه ی آنزیم های آن را تخریب و از بین میبرند.