گلوتن یک نوع پروتئین است که در غلاتی چون گندم، جو و چاودار یافت می شود. همان پروتئینی که باعث حالت کششی خمیر و تردی خمیرها می شود.
مسئول اثر منفی بر سلامت برخی افراد در حقیقت ترکیب موجود در این پروتئین است. این ترکیب در بین افرادی که به علت ابتلا به بیماری سلیاک به گلوتن حساسیت دارند، ایجاد عوارض می نماید.
بیماری سلیاک :
عبارت از نوعی واکنش ایمنی غیرطبیعی به گلوتن می باشد. این بیماری به میزان شدتهای مختلفی در تمام مصرفکنندگان گندم در جهان رخ میدهد.
مصرف و استنشاق گلوتن نیز موجب برخی واکنشهای آلرژیک و آسیبهای عصبی میگردد. در انسانها حساسیت به گلوتن زیاد دیده شده است.
دانلود برگه آزمایشگاه لوکوم میوه ای
دانلود برگه آزمایشگاه لوکوم گل سرخ
محصولات مرتبط