آشنایی دیگر محصولات

مستندات آزمایشگاهی -گلوتن فری – لوکوم بیز

شیرینی بدون گلوتن

گلوتن یک نوع پروتئین است که در غلاتی چون گندم، جو و چاودار یافت می­ شود. همان پروتئینی که باعث حالت کششی خمیر و تردی خمیرها می شود.

مسئول اثر منفی بر سلامت برخی افراد در حقیقت ترکیب موجود در این پروتئین است. این ترکیب در بین  افرادی که به علت ابتلا به بیماری سلیاک به گلوتن حساسیت دارند، ایجاد عوارض می نماید.

بیماری سلیاک :

عبارت از نوعی واکنش ایمنی غیرطبیعی به گلوتن می ‌باشد. این بیماری به میزان شدت‌های مختلفی در تمام مصرف‌کنندگان گندم در جهان رخ می‌دهد.

مصرف و استنشاق گلوتن نیز موجب برخی واکنش‌های آلرژیک و آسیب‌های عصبی می‌گردد. در انسان‌ها حساسیت به گلوتن زیاد دیده شده ‌است.

 


pdf

دانلود برگه آزمایشگاه لوکوم میوه ای

 

pdfدانلود برگه آزمایشگاه لوکوم گل سرخ

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *