طرز تهیه مسقطی
حلوای مسقطی لاری نوعی شیرینی محلی خوش طعم و خوش بویی است که سوغات لارستان است. لارستان شهرستانی است در جنوب استان فارس که در 220 کیلومتری خلیج فارس قرار دارد. قریب 150 سال است که این حلوا بهترین سوغات لار محسوب می شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.
مسقطی که از دسرهای قدیمی و پرطرفداری ایرانی است را می توان بعد از غذا و یا به عنوان عصرانه سرو کرد. این دسر را می توانید با انواع مغزها مثل بادام، پسته و گردو لذیذتر و مقوی تر کنید. در این آموزش 2 نوع مسقطی با استفاده از خلال بادام و خلال پسته آموزش داده می شود.
ویدئو دستور پخت مسقطی
این ویدئو در برنامه دستپخت تهیه و در شبکه یک سراسری جمهوری اسلامی پخش شد ه است. در این ویدئو از غذاپز تنوری همه کاره ناخ برای پخت مسقطی استفاده شد ه است.
امیدواریم از تماشای این ویدئو لذت ببرید و این دسر لذیذ را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی
- نشاسته گل 125 گرم
- خلال بادام 30 گرم
- خلال پسته 30 گرم
- کره 100 گرم
- شکر 250 گرم
- زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
- گلاب 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
امیدواریم از دیدن این آموزش لذت برده باشید.